Doktur bana ilaç yazdı iki aydır kullanıyorum ama adetim hala düzene girmediBen adet olmadigim zaman dr bana tarlusal diye ilac var onu veriyordu kullandikdan 10 gun sonra adet oluyordum istersen eczaneden recetesiz alabilirsin
Doktur bana ilaç yazdı iki aydır kullanıyorum ama adetim hala düzene girmediBen adet olmadigim zaman dr bana tarlusal diye ilac var onu veriyordu kullandikdan 10 gun sonra adet oluyordum istersen eczaneden recetesiz alabilirsin
İyi günler kızlar ilk olarak ben elimdeki ilaçları atmak istedim. Transfer hazırlığı ve sonrası kullandığım
Estrofem den 1 paket açılmamış 1 paket de yarım
Prednol haptan 12 tane
Dostinex hap 7 tane
Duphastan dan 8 tane hap
Progestan iğne olarak Bi paket açılmamış olarak elimde bulunmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 4913
Oksapar 4000lik iğne 2 adet
Gonapeptyl 2 adet
Gonalf 450 den sadece Bi kere 150 mL kullandım baska kullanmadım.
Cetrotide hiç açılmamış şekilde elimde bulunmaktadır. İğne olanlar ve haplar dolapta muhafaza ediliyor.
İhtiyacı olan kişilere ÜCRETSİZ temin edebilirimşimdiden şifa olsun hepinize
Ekli dosyayı görüntüle 4914
Bildiğim kadarıyla organ nakli tüp bebek tedavisi gibi tedavilerde kullanılyor. vücut onu kötü birşey sanıp vücuda dışardan gelen şeyi kabul etmiyor bazen o kabul etsin diye birde bağışıklık kazanması için diye biliyorum. Çünkü kuvvetli bir ilaçYıldız prednolu ne için kullandın? Neye etkisi varmış? Bana covid sonrası verdiler 5 gün kullandım bildiğim yoğun bakımda da vermişlerdi görünce merak ettim. Kutular dolu duruyordu çöpe attım geçen
Bildiğim kadarıyla organ nakli tüp bebek tedavisi gibi tedavilerde kullanılyor. vücut onu kötü birşey sanıp vücuda dışardan gelen şeyi kabul etmiyor bazen o kabul etsin diye birde bağışıklık kazanması için diye biliyorum. Çünkü kuvvetli bir ilaç
Büyük ihtimalle bağışıklık içinn yada virüsler bebeğe zarar vermesin diyeBana neden verdiler acaba merak ettim bir araştırayım
Büyük ihtimalle bağışıklık içinn yada virüsler bebeğe zarar vermesin diye