TamamHoşgeldin canımtabiki yardımcı oluruz. İstersen 2021 de anne olmak isteyenler konusuna gel yada kurler var oraya gel hem daha çabuk cevap veririz
![]()

TamamHoşgeldin canımtabiki yardımcı oluruz. İstersen 2021 de anne olmak isteyenler konusuna gel yada kurler var oraya gel hem daha çabuk cevap veririz
![]()
Merhaba ben fatma beş yaşında kızım var İstanbul’da yaşıyoruz tanıştığımıza memnun oldum.artık size bol bol soru sorarız.ah bu kilolarMerhabalar,
Ben MioHerbalife aranıza yeni katıldım.
Aktif Yaşam Maya Koçuyum.
Bursa'da yaşıyorum. 33 yaşında iki Kız evlat annesiyim.
Sağlık beslenme, metabolik rahatsızlıklar, kilo alma-verme, obezite, bireysel koçluk, iç ve dış beslenme, yurtiçi ve yurtdışı koçluk desteği, Herbalife ürünleri ile ilgili bilgileri benden öğrenebilirsiniz.
Memnuniyetle tüm sorularınızı cevaplarımMerhaba ben fatma beş yaşında kızım var İstanbul’da yaşıyoruz tanıştığımıza memnun oldum.artık size bol bol soru sorarız.ah bu kilolar![]()
Merhaba canım HoşgeldinMerhabalar,
Sağlık beslenme, metabolik rahatsızlıklar, kilo alma-verme, obezite, bireysel koçluk, iç ve dış beslenme, yurtiçi ve yurtdışı koçluk desteği, Herbalife ürünleri ile ilgili bilgileri benden öğrenebilirsiniz.
Merhabalar,
Sizde mi Bursalısınız mı?HoşgeldinizBursalı gördümü gözüm gönlüm açılıyor
![]()
şBen Brunello Cicinelli, kısaca Cici diyebilirsiniz. Güzellik abidesi Cici derseniz daha memnun olurum
27 yaşındayım, nisanda 28 olacağım ama aramızda kalsın ahdhdg
Koç burcuyum
Sınıf öğretmeniyim
6 yıllık evliyim, polis eşiyim, kocamın kod adı The Geyşa
1 kızım var yerim onun totişini, 6 aylık kod adı Cici Bebe
1 kaynanam var, bu konuya hiç girmek istemiyorum kod adı The Yakuza,
En büyük hobim boş zamanlarımda ve dolu zamanlarımda geyşamın canına okumak
En büyük fobim geyşamın kendisi.
Sizde mi Bursalısınız mı?![]()