Kız sen gene iyi ben doğum yapmadan önce takilarimi bozdurdum kocama hem araba hemde arsa aldim. Kız zararım o kadar çok ki oturup ağlayasım geliyor1540 tlmiommggg
Dügünde 40 tane ceyregi bozmustum keske bozmasaymisimozaman

Kız sen gene iyi ben doğum yapmadan önce takilarimi bozdurdum kocama hem araba hemde arsa aldim. Kız zararım o kadar çok ki oturup ağlayasım geliyor1540 tlmiommggg
Dügünde 40 tane ceyregi bozmustum keske bozmasaymisimozaman
Kiz öyle deme araba fiyatlari uctu e arsada degerlendirmistir kesinKız sen gene iyi ben doğum yapmadan önce takilarimi bozdurdum kocama hem araba hemde arsa aldim. Kız zararım o kadar çok ki oturup ağlayasım geliyor240 gram 22 ayar 120 gram da 14 ayar bozdurdum. O zaman çeyrek 890 Di
![]()
Aslında yok ama piskolojik en altın yükseldi ya ben dusukken sattım o yüzdenKiz öyle deme araba fiyatlari uctu e arsada degerlendirmistir kesinzararin yok
Aslında yok ama piskolojik en altın yükseldi ya ben dusukken sattım o yüzden![]()
O konuda doğru kızamann olmuska ölmüse cagre yok kiz babam 1 arsa almisti 2 sene sonra 130a aldigi arsayi 400e satmisti daha cok kardasin bosver
Oh masallahO konuda doğru kızarabayı 80 e almıştım şimdi olmuş 150 170
![]()
Ama şu ekonomide malesef kar değilOh masallahne güsel kar
Orasi öyle tabikide aldiginda verdiginde simdi attiginda alacaginAma şu ekonomide malesef kar değilarabayı satıp aynısını almam bile çok zor olur
Aynen öyle kuzum buna şükürOrasi öyle tabikide aldiginda verdiginde simdi attiginda alacaginbirazda olsa iyi yani